Historien om Højbjerg Låseservice


Højbjerg Låseservice blev stiftet i 1991 af Peder Hedegaard. Firmaet var dengang bestående af en butik med detailsalg af Ruko produkter, såsom nøgler, hængelåse og alt i sikringstilbehør. Samtidigt udførtes montørarbejde af låse, oplukninger og lignende med servicevogn. På denne måde blev virksomheden drevet indtil 1995, hvor Lisbeth Hedegaard indtrådte i virksomheden. Lisbeth har siden da, passet butikken, bogholderiet, fakturaskrivning samt tilbudsgivning. Til udeopgaver blev servicevognen benyttet, hvor Peder Hedegaard klarede de daglige opgaver, samt døgnvagt såvel ugedag som weekender.

I 1999 blev Højbjerg Låseservice udvidet med en montør til at hjælpe med udearbejdet. Sådan så virksomheden ud indtil 2006, hvor der blev ansat en medarbejder i butikken til at hjælpe med ekspedition. I 2007 blev butikken blev flyttet til større lokaler nogle hundrede meter væk, hvorefter yderligere medarbejdere er kommet til.

Peder og Lisbeth valgte i 2022 at gå på pension og nyde seniorlivet og familien. Højbjerg Låseservice blev derfor solgt til Anders Mathiasen og Jesper Snedker, der begge er udlært som låsesmede i 1996. De fortsætter med at drive virksomheden sammen med Ole Poulsen, der har over 30 år i branchen samt 2 montører.

 

Faglig stolthed

I Højbjerg Låseservice vil vi gerne, som navnet antyder, give vores kunder en god service og behandling samtidigt at arbejdet bliver udført ordentligt, med faglig stolthed. Dette gælder ude ved kunden men også i butikken. Vi ønsker at skabe et nært kontakt- samt tillidsforhold til vores kunder. Dette er i sikkerhedsbranchen netop vigtigt, da kunderne skal kunne stole på, at vi kan håndtere deres opgave professionelt.

 

Kvalitetsarbejde til tiden

Vores erfarne og faguddannede låsesmede leverer en professionel service til alle kunder. Højbjerg Låseservice er kompetente inden for alle låsefagets facetter, herunder specialister i elektriske låse og adgangskontrol. Vi benytter kun godkendte produkter i vores arbejde som låsesmede samt leverandører af låseservice og låsesystemer. Vi sætter en stor ære i, at arbejdet altid leveres til tiden, til aftalte pris og med kvaliteten i top.

 

Certificeringer og autorisationer

Højbjerg Låseservice har følgende certificeringer og autorisationer:

  • ISO 9001:2015-certificeret og dermed godkendt af forsikringsselskaberne
  • Medlem af Låsesmed Foreningen 
  • Autoriseret Assa Abloy/Ruko sikringsspecialist
  • Medlem af Teqniq 
Højbjerg Låseservice

Kontakt os


Du er altid velkommen til at kontakte os. Hvad end du har brug for et uforpligtende tilbud på låse til din bolig, et sikringstjek af din virksomhed eller blot har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig. 

Mød vores

medarbejdere

Billede af personale er på vej

Ole Poulsen

Afdelingsleder

Billede af personale er på vej

Steen Deleuran

Projektleder

medarbejder

Søren Eggertsen

Montør

Billede af personale er på vej

Jesper Snedker

Indehaver

Billede af personale er på vej

Anders Mathiasen

Indehaver