Elektronisk sikring

Adgangskontrol


Elektronisk adgangskontrol er blevet meget udbredt de sidste par år og bestemt med god grund. Med nøglefrie låse bliver du nemlig fri for bekymringer om mistet nøgler.

Derudover er adgangskontrol perfekt til dig, som gerne vil sikre at uvedkommende ikke får adgang til din virksomhed. Elektronisk adgangskontrol spænder fra porttelefonanlæg over kortlæsere, magnetkort, nøglebrikker og kodetastaturer. 

Når du vælger at erstatte nøglerne i din virksomhed med et elektronisk adgangssystem, får du meget lettere ved at administrere dine medarbejderes adgang til virksomheden. 

Den teknologiske udvikling er en nøglefri verden, og det bakker vores samarbejdspartnere op om. Vi navigerer inden for det elektroniske låsesystem, hvor vi blandt andet kan tilbyde Assa Abloy/Ruko Smart AirSalto, Yale ligesom vi også har stor kendskab inden for iLOQ låsesystemet.

 

Du får rådgivning om elektronisk adgangskontrol

Du skal have den type adgangskontrol, der er nødvendig for dine behov – men ikke en masse unødvendigt sikkerhedsudstyr. Du kan altid regne med troværdig og faglig rådgivning fra Højbjerg Låseservice .

Vi installerer elektronisk adgangskontrol i din private bolig, din virksomhed, institution eller boligforening. Der findes et stort udvalg af elektroniske dørlåse, og det er derfor et produkt, som kan installeres på stort set alle indvendige døre, udendørs hoveddøre (også 3 punkts døre) og andre forskellige typer indgange.

Kontakt os for en dialog om nem, effektiv og fleksibel adgangskontrol. 

Teressedørgreb

elektronisk sikring

Adgangskontrol til private

Kender du følelsen af at komme hjem til din bolig, hvor du ender med at fedte rundt med nøglen og ikke kan låse døren op, eller endnu værre du har igen låst dig selv ude?

Så vil den digitale og elektroniske låseløsning gøre dit liv nemmere. En elektronisk dørlås benytter sig af software til at give dig adgang i stedet for de traditionelle metalnøgler. Du kan 24/7 ændre i de adgangsgivende koder eller nøglebrikker, så du har mulighed for at afskrive en bortkommet nøglebrik øjeblikkeligt, hvilket er et ekstra lag i det høje sikkerhedsniveau med smarte nøglefrie låse.

Derudover er en nøglefri elektronisk dørlås nemlig altid låst, dette betyder at døren vil være helt låst når den lukkes. Derfor skal du ikke bekymre dig om døren er låst udefra, når du er hjemme eller om du har glemt at låse hoveddøren, da du var den sidste der gik fra boligen.

elektronisk adgangskontrol

Elektronisk sikring

Adgangskontrol til erhverv

Elektronisk adgangskontrol gør det nemt, hurtigt og sikkert at kontrollere, hvem der må komme ind i en bygning eller et lokale. Det letter også administrationen, da man let kan slette nøgler, der er blevet væk eller nøgler, der ikke længere skal have adgang.

Elektronisk adgangskontrol kan bruges af både små og store virksomheder – systemerne er nemme at kombinere og opgradere efter behov. Hvis din virksomheds behov ændrer sig, kan de hurtigt og nemt blive tilpasset. Flere adgangskort bruger en teknologi, som gør, at de kan benyttes til flere funktioner – tidsregistrering, identifikation, betaling i kantinen og server log-in.