Højbjerg Låseservice er din

låsesmed i Aarhus og omegn


Vores produktsortiment dækker alt, der skal til, for at sikre dit hjem eller din virksomhed effektivt. Vi leverer, monterer og servicerer alle låsetyper/systemer - fra helt simple låse og beslag til top avancerede låsesystemer. Vores mere end 30 års erfaring som låsesmed kommer til udtryk i et dagligt engagement med hurtig og ikke mindst effektiv service samt kompetent og ærlig rådgivning.

Vores låseservice omfatter blandt andet:

  • Rådgivning
  • Nymontering af låse 
  • Udarbejdelse af låsesystemer
  • Kopiering af nøgler
  • Omlægning af cylindre
  • Reperation af låse 
  • Oplukning og omkodning 

Med vores låseservice kan vi derudover tilbyde dig en unik kombination af mekanisk og elektronisk sikring i form af elektriske låse, dørstyring og adgangskontrol

Låseservice til private og erhverv

Har du brug for nye låse og nøgler til hjemmet, har vi den optimale løsning til dig. Ønsker din virksomhed, institution eller boligforening at have en professionel låsesmed tilknyttet, er vi den rette til at sørge for, at jeres låse, sikringer og adgangskontrolanlæg altid er i top. 

Vi finder de produkter, der egner sig bedst til opgaven og som opfylder jeres behov og eventuelle krav.

Låsesystemer 

Vi skræddersyr altid låsesystemerne efter dine ønsker og behov.

Der kan være varierende krav fra forskellige forskringsselskaber til sikkerhed og der er forskellige behov for sikring alt efter om det er en boligejendom eller virksomhed. De mange forskellige låsesystemer har forskellige fordele, derfor er det altid en god idé at få professionel rådgivning for at finde lige præcis det system der passer bedst til dine behov. Hos Højbjerg Låseservice forhandler vi et udvalg af forskellige låsesystemer af høj kvalitet og er vi altid konkurrencedygtige inden for mekaniske låsesystemer både til privat og erhverv. 

Når du får lavet et nyt låsesystem hos Højbjerg Låseservice har vi alle relevante oplysninger og materialer. På den måde kan vi hurtigt hjælpe dig med service, nøglekopi og udvidelse.

Vi kommer gerne ud og vurdere hvilken løsning, der kan dække jeres behov for et sikkert låsesystem og gennemgår også gerne jeres nuværende låsesystemer. Vi laver låsesystemer til ethvert formål – og benytter Evva, Abus og Assa Abloy/Ruko låsesystemer.

låsesmed

Mekanisk sikring

Er din lås sikker?

Sikkerhedsgraden er skjult i cylinderen, som indeholder en række stifter. Cylinderen er den del af selve låseenheden, som sidder i døren, og hvor nøglen indføres i. Jo flere stifter, der er i cylinderen, jo højere sikkerhed har låsen. Det er samtidig vigtigt at vælge et system, der er sikret mod ulovlig kopiering af dine nøgler.

Ældre, ikke-patenterede låsesystemer kan kopieres i enhver nøgle- eller hælebar, fordi de som regel er lavet med en spærret nøgleprofil. I Danmark er det tilladt at importere nøgler i spærret profil. Den eneste mulighed, du har for at undgå dette problem, er at skifte til et nyt låsesystem.

Nøgler fra nye låsesystemer er patenteret, så de kun kan kopieres af en autoriseret låsesmed.

Er du i tvivl, om dine nøgler kan kopieres, så ring til Højberg Låseservice. Vi kan hurtigt fortælle dig, om du trænger til nye nøgler og et mere sikkert låsesystem. Vi kan også stadig servicere de gamle låsesystemer med nye cylindre og nøgler.

sikringsniveauer

Sikkerhedstjek

Lever din virksomheds låse op til kravene?

Forsikring & Pension (F&P) har udarbejdet en sikkerheds-klassificering af låse og låsecylindre. For at få forsikret din virksomhed, skal dine låse leve op til nogle sikkerhedsklassificeringer. Hvis forsikringsselskaberne vurderer, at virksomhedens varer eller interiør vil kunne tiltrække tyve, stiller de høje krav til låse og låsecylindre.

bil

DU FÅR HJÆLP MED DET SAMME

Med butik i Højbjerg servicerer vi hele Aarhus og omegn. Herunder blandt andet:
– Mårslet, Solbjerg, Brabrand, Hørning, Hasselager, Tranbjerg

Ring til os på tlf. 86 27 76 60 og få hjælp med det samme.