Stort udvalg af dørlukkere og dørautomatik løsninger


Vi servicerer og monterer dørlukkere og dørautomatik

En branddør skal være selvlukkende og her kommer dørlukkeren ind i billedet, om det er en enkelt eller dobbelt fløjet døre kan Højbjerg Låseservice hjælpe med den rigtige løsning.

Ønsker I en dørlukker på jeres opgangsdør eller kælderdør kan vi også løse dette sågar med en dørlukker med lukkeforsinkelse så I kan nå at komme ud med cykel eller barnevogn inden døren begynder at lukke. En dørautomatik bruges typisk på handicapindgange eller hvor man ønsker komforten i at døren selv åbner og lukker.

Der er mange forskellige løsninger med dørautomatik og du er velkommen til at kontakte os så vi kan finde den bedste løsning for dig.   

Dørlukkere og dørautomatik løsninger kan også mindske dit energiforbrug, ved at forhindre varme eller kold luft i at undslippe. Dette bidrager positivt til din varmeregning eller dine udgifter til aircondition.

Vi leverer kun dørlukkere og dørautomatik i den bedste kvalitet – holdbarhed, driftssikkerhed og funktionalitet er altid en selvfølge i vores produkter.

Dørlukker & Dørautomatik

Dørlukkere 

En dørlukker er et smart og funktionelt tilbehør til dine døre, som benyttes til at lukke dine døre automatisk og blødt. Dørlukkere kan bruges både i private hjem, på skoler og daginstitutioner, fabrikker og virksomheder. En dørlukker er det perfekte valg til døre med meget trafik, som man ønsker skal lukke mekanisk. Du kan indstille lukkehastighed, sluttryk og åbningsdæmpning individuelt, så det passer netop til den konkrete dør. 

Dørlukkere er mange ting – det kan være en dørlukker med fjederlukning eller et avanceret dørlukker-system med indbygget alarm eller lignende.

Højbjerg Låseservice har et bredt sortiment af dørlukkere, om du har brug for en helt enkel eller en mere avanceret model. Kontakt os for en snak om mulighederne for en dørlukker, der matcher dine behov. 

dørstyring

Dørautomatik

Dørautomatik er en elektrisk enhed der åbner og lukker døren let og lydløst. Dette sikrer altid en bekvem adgang – både ved almindelig gang rundt i bygningen og når man ikke har en ledig hånd til at åbne døren med. Dørautomatik er driftsikker og sikrer let trafik, så folk kan komme rundt i bygningen, som de har behov for.

Du kan få dørautomatik, som du kan programmere individuelt til bestemte åbnings- og lukketider, og den kan kombineres med alarmer og elektroniske låse.