Elektronisk sikring

Elektriske låse


Hos Højbjerg service kan vi give rådgivning om hvilke elektriske låse der egner sig bedst til jeres krav og behov og vi kan stå for den samlede installation og montering.

Elektriske låse kan være magnetlåse, motorlåse, el-slutblik, boltlåse og holdemagneter. Vi har et bredt udvalg og kan skaffe mange forskellige modeller. Det er derfor altid muligt en løsning, der passer til dine behov.

Vi kombinerer de forskellige elektriske låse, så du altid får den fleksibilitet og sikkerhed du har brug for.

dørstyring

Elektronisk sikring

Magnetlåse

Magnetlåse er specielt velegnet som dagslåsning i virksomheder, kommuner og instutioner, hvor der ønskes en meget kort reaktionstid fra låsen. F.eks. kan den bruges til indvendige og udvendige døre i kontorbygninger, samt til udvendige døre i lejligheder og parcelhuse. 

Magnetlåsen giver mulighed for en let og problemfri persontrafik rundt i bygningen. Flere af magnetlåsene opfylder også samme krav som mekaniske godkendte låsekasser.

elektrisk lås

Elektronisk sikring

Motorlåse

Hvis du har behov for indvendig sikkerhedsaflåsning eller udvendig skalsikring er motorlås svaret. De er beregnet til at give periodisk høj sikkerhed f.eks. om natten. Her anbefaler vi at kombinere en motorlås med en magnetlås eller el-slutbrik, som kan håndtere øget trafik f.eks. i dagtimerne. 

Motorlåse kan med fordel bruges sammen med adgangskontrol-anlæg, tidsstyrede og fjernbetjente døre, brandalarm-anlæg m.v. Hos Højbjerg Låseservice tilbyder vi forskellige varianter motorlåse.

Elektriske låse

Elektronisk sikring

El-slutblik

En el-slutblik er placeret i dørkarmen og gør det muligt at åbne døren uden at trække fallen ind i låsekassen. Vi anvender ofte denne til opgangsdøre i boligforeninger, men er også velegnede som dagsaflåsning i virksomheder og institutioner.

El-slutblikkene er nemme at montere og kan tilsluttes en trykknap eller adgangskontrolsystem. Monteringen i karmen gør installationsomkostningerne små.

holdemagnet

Elektronisk sikring

Holdemagnet

Holdemagneter er beregnet til at holde f.eks. døre i flugtveje lukkede, men kan også benyttes på døre med høj adgangsfrekvens eller hvor anden elektrisk aflåsning ikke er muligt.

Magneterne har ingen hindrende mekaniske dele, men kan åbnes let og sikkert når strømkredsen brydes. Holdemagneter også kan tilsluttes en trykknap eller adgangskontrolsystem. Hos Højbjerg Låseservice har vi et bredt udvalg af holdemagneter. 

Låsesmed butik

Vi rådgiver dig

Elektronisk eller mekanisk låsesystem?

Højbjerg Låseservice kan levere og montere mekaniske samt elektroniske låsesystemer, kontakt os gerne og hør om de forskellige muligheder, der findes.

Har du stor udskiftning af lejere eller ønsker du komforten i et elektronisk låsesystem, kan vi være behjælpelige med at finde den rigtige løsning der opfylder jeres behov.

Vi har også stor ekspertise i mekaniske låsesystemer om du ønsker et nyt system, udvidet eller serviceret et eksisterende låsesystem.